Save The Ring

Publicerad 27 December 2010, 12.35 av Mr Loaded.

Swedish:

Alla nyheter på en sida som denna är kanske inte alltid är så upplyftande. Denna nyhet bär en karaktär av oro. Efter att vi tagit del av information som just nu sprids på bl.a. Facebook som handlar om att hela Nürburgring är i gungning så finner vi det viktigt att visa vårt stöd till de engagerade människor som bor i den lilla byn Nürburg. Såklart även alla andra som engagerar sig hårt i denna livsstil.

Många känner säkert till Sabine Schmitz, som synts bl.a. i TopGear och som kör Ringtaxi på Nordslingan. Hennes oro säger allt tycker vi med bakgrund av den profil hon har kring det som sker på ringen. Med mer än 30.000 varv på Nordslingan så är hon en solklar frontfigur för denna exotiska plats på världskartan.

Visa ert stöd genom att ansluta er på Facebook, sprid informationen vidare. Nürburgring för er som inte vet har en lång historia och är världsunik på många sätt. En oändlig källa för ”story telling” vilket är något, oavsett källa och typ, vi skall vara rädda om och bevara. En viktig ingrediens i livet. Vårt bidrag är den långa och kantade resan att nå målet med att prestera en respektabel tid på Nordslingan med Loaded BMWn.

Nu är det säkert inte så att ringen kommer bommas igen för gott. Vi vet ju alla hur marknadskrafter och kapitalism fungerar. Så länge det finns värde fortsätter hjulen att snurra. Men vi kan visa vårt stöd och påverka de berörda beslutfattarna att denna plats på världskartan och denna livsstil att uppleva ringen igen å igen å igen är värt något. Det finns kanske ingen garanti att det som verkligen gör Nordslingan unik, att komma som turist betala strax över 200 sek och sedan köra med vad du vill som är gatregistrerat hur fort som helst på en bana som är strax över 2 mil kommer finnas kvar.

English:

We wish everybody who likes the Nürburgring in any way, Live it, play it, dream it, show your support. Follow the links below.

http://savethering.org/

http://www.facebook.com/ICA#!/SaveTheRing

http://jalopnik.com/5684589/save-the-nurburgring

If we find more links about the subject, we add it here.:

Sign up here, your vote counts: www.gopetition.com/petition/41698.html

http://www.bridgetogantry.com/2/index.php?option=com_content&view=article&id=151%3Afan-discussion-with-the-nuerburgring-operators&catid=1%3Anews&Itemid=300053

Thanks for reading!

Anders Fransson

  • http://rallyregister.com/?p=247 London To Mexico 1970 Rally | Rallying News Views

    [...] Motorpasión (Spain), Motorpasión (Brasil), Ralf Becker / Chromjuwelen (Germany), RevdCars.net, LOADED (Sweden), Henry [...]